Tuesday, April 17, 2007

Hai acasa!




"Codul meu genetic? Sufletist pana la prostie!"

Gil Dobrica


Astazi, in jurul pranzului, a plecat definitiv acasa indragitul Gil Dobrica. Rapus la varsta de 61 de ani de o banala, am fi spus noi, criza de guta, Nea Marin Miliardar va ramane mereu in sufletele noastre ca fiind cel care ne cheama ACASA! (fara legatura la celebrul post de televiziune). Dumnezeu sa-l ierte!

9 comments:

Anonymous said...

Dumnezeu sa-l odihneasca!
Cu siguranta nu il vom uita..era un om extraordinar si avea un talent magnific..daca nu am fi avut dezavantajul limbii...poate ar fi fost un elvis prestley 2... pacat...

Anonymous said...

Dumnezeu sa-l odihneasca! Totusi, care-i treaba cu Nea Marin miliardar?

Anonymous said...

Mai, sunt confuza. Nea Marin era deja in sufletul meu, doar ca era altul si anume Amza Pellea. Lumina, te rog. Care-i legatura lui G.D. cu Nea Marin?
Nuca

Anonymous said...

aaa...a cantat in Nea Marin...stiti voi..la restaurantul ala plin de bashtani(si de praz la un moment dat :P)

SoReMa said...

Din pacate mi-am uitat cuvintele acasa si am omis sa spun "CEL DIN Nea Marin miliardar" :) Nu, bineinteles ca Gil Dobrica nu a fost Nea Marin, dar a avut si el o contributie, ce-i drept mult mai mica decat cea a lui Amza Pellea, in celebrul film romanesc. Ca sa va aduc aminte: inghesuiala teribila pe ringul de dans; coana Veta - Draga Olteanu-Matei - isi face loc sa-l insface pe Amza Pellea care dansa cu o blonda, iar la mijloc, topaind ca pe arcuri, cu un zambet cat toata fata, canta de zor Gil Dobrica.

Anonymous said...

De dimineata la Radio Guerilla am auzit ca, inainte sa moara, i-a spus surorii lui sa ii puna Ray Charles sa asculte. A murit linistit si impacat.

Simonette
http://pinklabel.wordpress.com

Eu said...

pacat... chiar ca de fiecare data cand auzi melodia aceea ti se face dor de casa... Dumnezeu sa il ierte!

Anonymous said...

pacat ca a murit asa tanar

Anonymous said...

imi pare rau de el! cu toate ca eram prea mica ca sa ma bucur de nea marin miliardar, pe gil dobrica il vazusem in reclama de la zapp...