Thursday, April 19, 2007

Romania fara Basescu!


Acum fix 5 minute, 322 de parlamentari au votat suspendarea lui Traian Basescu din functia de Presedinte al Romaniei! Pana la alegeri, presedinte va fi Vacaroiu!!!!!

VA VINE SA CREDETI IN CE TARA TRAIM?

Mircea Geoana a declarat: "Este in primul rand un triumf al democratiei!"...cum naiba poate un nenorocit de PSD-ist sa spuna asa ceva? Sa nu mai vorbim de Iliescu care sustinea sus si tare ca trebuie sa isi asume responsabilitatea faptelor!!!! El, cel care s-a sustras frumos din tot scandalul mineriadelor, asta ca sa dam un singur exemplu!?!

Sapat de dusmani, dar mai ales de "prieteni", Base este asteptat cu pumnii stransi de Papagalul Romaniei (aka Tariceanu) sa isi dea demisia. Eu cred si sper totusi ca Basescu ne va arata inca o data ca e mult mai inteligent decat toti.....sper ca are un plan :(((

Wednesday, April 18, 2007

David Beckham a pozat nud!


http://www.jurnalul.ro/articol_77055/soc___david_beckham_a_pozat_nud.html



Cand peste 70% din populatia Globului se lupta sa supravietuiasca zilei de azi, sunt unii care, in plictiseala lor, ajung sa isi dea hainele jos pentru inca 15 minute de faima. Nu, nu este vorba de "banalele" fete Playboy si nici de exhibitionistii fanatici care alearga in tinuta lui Adam (sau Eva) prin terenurile de fotbal, fiind rebeli pentru dracu' stie ce cauza. Persoana despre care vorbesc are legatura cu mingea de fotbal, cel putin teoretic, deoarece de mult nu a mai surprins placut pe teren... da, este considerat de multe si chiar multi un zeu, un Adonis venit sa jongleze cu balonul de fotbal printre adversarii sai, si ei uimiti de frumusetea lui de pe urma careia castiga milioane de dolari si la fel de multe admiratoare. Da, este vorba de David Beckham! Dar sincer, dupa ce am vazut poza (presupunand ca nu este trucata), Beckham a alunecat de pe piedestalul meu...



(pentru a nu fi considerat un blog interzis minorilor :), am optat pentru o poza normala cu Beckham, urmand sa dati voi click pe link-ul catre poza nud a "super - mega starului")

Tuesday, April 17, 2007

Hai acasa!




"Codul meu genetic? Sufletist pana la prostie!"

Gil Dobrica


Astazi, in jurul pranzului, a plecat definitiv acasa indragitul Gil Dobrica. Rapus la varsta de 61 de ani de o banala, am fi spus noi, criza de guta, Nea Marin Miliardar va ramane mereu in sufletele noastre ca fiind cel care ne cheama ACASA! (fara legatura la celebrul post de televiziune). Dumnezeu sa-l ierte!