Wednesday, March 21, 2007

Inteligenta a murit. Traiasca Americanii!




Despre Americani s-au spus multe. Ca sunt printre cele mai mari puteri economice, politice si militare din lume, ca au reusit sa americanizeze 70% din populatia de pe Glob, si asa mai departe.

Va propun sa ii lasam si pe Americani sa spuna cate ceva despre ei insisi...

Atentie, imaginile si mai ales cuvintele s-ar putea sa va socheze! Recomand urmarirea materialului in etape pentru a nu nu dauna IQ-ul oricarei persoane peste 3 ani :)

8 comments:

Anonymous said...

Nush daca a avea ceva impotriva americanilor este un gest de rasism sau este un nou curent de gandire printre oamenii capabili sa isi foloseasca capsoarele inca neafectate de incalzirea globala(americanii-s de vina oricum!), dar trebuie sa marturisesc ca asemenea filmulete ar trebui sa se difuzeze pe fiecare strada din toata lumea (chiar dedesubtul reclamelor la Nike). Oricum, e clar ca nu poate fi vorba de rasism din moment ce America este cea mai mare ciorba de rase umane care a existat vreodata. Asadar, sa aveti pofta!

Anonymous said...

Daca mergi in Bucuresti si pui intrebari asemanatoare vei primi raspunsuri de acelasi calibru. Nu au descoperit americanii lumea; ei doar au modificat-o dupa gustul lor!

Irina said...

Eu cred ca diferenta dintre romanii si americanii de asemenea calibru intelectual este ca romanii arata a fi prosti, dar astia par oameni inteligenti... si totusi!

Magda said...

pe vremuri faceau si carcotasii ceva asemanator prin bucuresti...si te cruceai cand auzeai raspunsurile romanasilor nostri, dar cred ca si subiectii interviurilor erau alesi intr-un anume mod...pentru ca sa dea raspunsuri idioate. oricum, nu-i apar pe americani, am avut multe de a face cu ei...si m-am convins de stralucirea mintii lor neprihanite... ultima oara o tipa m-a intrebat daca sunt din guatemala, i-am zis ca nu..din romania...si ea..."a, da...asa!"

Anonymous said...

Fiecare padure are si uscaturi... Oriunde in lume iei trecatorii la intrebari sunt convinsa ca gasesti multi care sa-ti raspunda asa... Hai sa nu judecam o natiune dupa un filmulet.

Anonymous said...

Despre americani inca se mai spun multe lucruri iar argumentul "In God we trust" nu mai face demult miracole pentru ei.
Credeti-ma pe cuvant, am fost plecata pentru patru luni pe "taramul tuturor posibilitatilor" iar cea mai terbila imagine este sa vezi cum un popor resemnat, depresiv, platitor de taxe inimaginabil de mari nu stie cine e Christofor Columb si pentru ce sta "Columbus Day".

Anonymous said...

cum se numeste un barbat inteleigent in ameroca?? turist va spun eu

Anonymous said...

sunt foarte amuzanti...unde credeti ca ar trebui sa atace america?!?! cred ca s-au jucat prea mult vaporasele!